Bloemschikkers gezocht

Heb jij ervaring met bloemschikken of ben je goed in het netjes samenstellen van bloemboeketten? Dan is dit misschien geschikt werk voor jou. Een tuincentrum met vestigingen verspreid over het land zoekt mensen die boeketten willen schikken. Het werk moet snel gedaan worden. Het is een kwestie van de ene dag brengen, de andere dag halen. Het werk kan dus vanuit huis gedaan worden, maar het is ook mogelijk om dit vanaf één van de locaties te doen. Het is belangrijk dat je een koele ruimte tot je beschikking hebt.

Solliciteer naar dit inpakwerk
Heb je interesse in dit inpakwerk? Reageer dan vandaag nog.
Er zijn veel mensen die dit inpakwerk graag willen doen, dus vacatures kunnen snel vervuld zijn. Door de vele aanmeldingen nemen bedrijven vaak alleen contact op met de mensen die zij geschikt vinden. Vacatures worden via verschillende kanalen aangeboden dus de respons is groot. Reageer daarom op zoveel mogelijk vacatures om je kansen te vergroten.

Via jouw provinciepagina kun je je aanmelden voor dit werk. Zorg ervoor dat je bij je reactie aangeeft om welk werk het gaat en vertel in het kort iets over jezelf. Bij gebleken geschiktheid en voldoende beschikbaarheid van het werk ontvang je een reactie met nadere gegevens.