Inpakwerk: sorteren en inpakken theedozen

Ben je op zoek naar geschikt inpakwerk? Dan is deze vacature misschien geschikt voor jou. We proberen onze vacatures zorgvuldig te selecteren aan de hand van goede voorwaarden en conforme vergoedingen.

Deze vacature heeft betrekking op het sorteren van verschillende soorten thee die verdeeld moeten worden over luxe theedozen. Het betreft hier presentatiedozen voor de horeca. De dozen hebben een luxe uitstraling en de theezakjes moeten daarom ook netjes verdeeld worden over de verschillende vakjes. Het inpakwerk kan thuis gedaan worden en de verdiensten zijn goed, namelijk €6 per doos.

Interesse in deze vacature? Vraag dan meer informatie op via de aanbieder van deze vacature. Ook heb je de mogelijkheid om via de aanbodpagina te solliciteren.Let op. Wij proberen de inhoud van deze vacature zo correct mogelijk weer te geven, maar kunnen geen garanties geven voor de juistheid en correctheid ervan. Wij plaatsen alleen de vacature en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacature. Voor vragen of meer informatie graag contact opnemen met de aanbieder. Wij kunnen geen vragen beantwoorden over deze vacature en gaan ook niet over de sollicitatieprocedure.

Meer informatie