Sieraden verpakken

Voor een groot warenhuis zijn wij op zoek naar meerdere mensen die sieraden willen sorteren en verpakken. Je krijgt armbanden, ringen, kettingen en oorbellen in dozen aangeleverd en moet deze per stuk verpakken op een kaart. Vervolgens moet je de kaart nog in een transparant zakje doen dat afgesloten moet worden.

Meerdere handelingen, dus meer inkomsten

Deze opdracht brengt meervoudige handelingen met zich mee, dus houdt dit tevens in dat de inkomsten hoger liggen. Per verpakt item ontvang je tussen de €1,25 tot €1,45. Het is, afhankelijk van de snelheid waarmee je werkt, mogelijk om tussen de 20 en 40 items per uur te verpakken. Je inkomsten per uur liggen dan dus tussen de €25 en €60.
Grote aantallen mogelijk

De sieraden worden in dozen van 200 geleverd en je kunt maximaal 10 dozen ontvangen. In totaal kun je dus maximaal 2000 items verpakken. Gezien de hoge prijs per item kan dit je dus een leuk bedrag opleveren. Houd er s.v.p. rekening mee dat er veel mensen reageren op dit werk en dat het via verschillende kanalen wordt aangeboden. Zorg dus dat je tijdig reageert om je kansen te vergroten.

Inpakwerk is thuiswerk

Het betreffende inpakwerk kan geheel vanuit huis geschieden. Het is wel belangrijk dat je voldoende ruimte tot je beschikking hebt om het werk uit te kunnen voeren. Ook moet je secuur kunnen werken. Het is van groot belang dat de sieraden goed verpakt worden.