Tijdschriften verpakken

Een bedrijf is op korte termijn op zoek naar mensen die tijdschriften willen verpakken. Het gaat hier om een zogenaamd vakantiepakket, waarbij meerdere tijdschriften verpakt moeten worden in één bundel. Het gaat steeds om 5 tijdschriften in één pakket. De verpakking bestaat uit een plastic map met een plakstrip. Het afsluiten dient wel nauwkeurig te gebeuren, want de plakstrip valt niet meer goed en netjes los te halen. Tenslotte moet er nog een sticker op het pakket worden geplakt.

Solliciteer naar dit inpakwerk

Heb je interesse in dit inpakwerk? Meld je dan vandaag nog aan.
Er zijn veel mensen die dit inpakwerk graag willen doen, dus vacatures kunnen snel vervuld zijn. Door de vele aanmeldingen nemen bedrijven vaak alleen contact op met de mensen die zij geschikt vinden. Vacatures worden via verschillende kanalen aangeboden dus de respons is groot. Reageer daarom op zoveel mogelijk vacatures om je kansen te vergroten.

Via jouw provinciepagina kun je je aanmelden voor dit werk. Zorg ervoor dat je bij je reactie aangeeft om welk werk het gaat en vertel in het kort iets over jezelf. Bij gebleken geschiktheid en voldoende beschikbaarheid van het werk ontvang je een reactie met nadere gegevens.