€13 euro per uur – Noten inpakken –

Ben jij opzoek naar een leuke en lekkere thuisbaan? Voor een grote voedselfabriek, zijn we opzoek naar nieuwe thuiswerkers. Je gaat noten inpakken vanuit huis, tegen een vergoeding van €10 euro per uur. De noten worden bij je thuis afgeleverd, inclusief overige instructies. Tevens worden de noten opgehaald, zodra deze zijn ingepakt. Op deze manier kan jij als thuiswerker, je volledig focussen op het werk en niet de bijzaken.

Waarom kiezen voor thuiswerk?

We hebben de voor en nadelen besproken van thuiswerk. Lees die artikelen eens rustig na op je gemak. Het is belangrijk dat je een goede keuze maakt, i.p.v. een te snelle keuze. Het bedrijf heeft uiteraard verwachtingen van je, die moet je wel waar kunnen maken. Ook al zijn deze zeer laagdrempelig, het is wel de bedoeling dat je actie onderneemt.
Ja, ik wil me aanmelden!

Goed om te horen, dat je interesse hebt in deze vacature. De plaatsen voor deze thuiswerk vacature, zijn zeer beperkt. Daarom is het van belang, dat je je zo snel mogelijk aanmeldt. Dit kan je hieronder doen, maak er snel gebruik van.
Meer info

Meer info