Inpakkers speldozen gezocht

Ben je op zoek naar geschikt inpakwerk? Dan is dit een leuke en interessante vacature van een speelgoeddistrubiteur. We proberen onze vacatures zorgvuldig te selecteren aan de hand van goede voorwaarden en conforme vergoedingen.

Deze vacature heeft betrekking op het inpakken van speldozen waarin 23 verschillende spellen moeten zitten. Denk hierbij aan dammen,schaken, dobbelen, kaarten en meer … Deze spelen worden apart in dozen aangeleverd en moeten verdeeld worden over de speldozen die je ook geleverd krijg. Je kunt dit inpakwerk thuis doen en de verdiensten zijn goed.

Interesse in deze vacature? Vraag dan meer informatie op via de aanbieder van deze vacature. Ook heb je de mogelijkheid om via de aanbodpagina te solliciteren.Let op. Wij proberen de inhoud van deze vacature zo correct mogelijk weer te geven, maar kunnen geen garanties geven voor de juistheid en correctheid ervan. Wij plaatsen alleen de vacature en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de vacature. Voor vragen of meer informatie graag contact opnemen met de aanbieder. Wij kunnen geen vragen beantwoorden over deze vacature en gaan ook niet over de sollicitatieprocedure.

Meer informatie